CONCEPT-ONTWIKKELING

Ik vind het leuk om jullie mee te nemen in het stukje van hoe onze ideeën samen kwamen. Dit was namelijk niet van de een op de andere dag gerealiseerd. Joy en ik kregen letterlijk seintjes van het universum. De een nog duidelijker dan de ander. De een (door ons) nog meer negerend dan de ander. Maar uiteindelijk toch aan toe ‘moeten’ geven.
Als hobby doe ik wel eens kaartleggingen. Voor bekenden, maar ook regelmatig voor mezelf. Ik vind het fijn om helderheid en kracht te krijgen in bepaalde situaties en sta er elke keer van te kijken hoe on point de kaarten telkens weer zijn. Toen Joy en ik midden in de bedenkfase zaten, wisten we dat we “iets” gingen opzetten samen. Dat voelde gewoon zo. Maar wat? We hadden een miljoen ideeën en niet echt haast. En omdat we altijd zo eng op één lijn zitten, vonden we ook alle ideeën van elkaar leuk. Tot ik een kaart voor mezelf trok waar letterlijk edelstenen op stond. Niks meer en niks minder. De kaart kwam keihard binnen en ik stuurde het meteen als een dol lammetje door naar Joy. Vanuit het edelstenen idee, was Joy meteen aanvullend lyrisch over etherische oliën. En wat een mooie krachtige werking hebben edelstenen en etherische oliën beide. Ieder op hun eigen manier. Ik weet nog goed dat ik na een paar weken een hele bizarre droom had over edelstenen. Ik werd helemaal gek wakker ervan. Hierop volgend kregen we steeds meer tekens. Van foto’s tot teksten en cijfers. Alles gaf gewoon aan dat het tijd was. Het was tijd om stappen te maken. We konden het écht niet meer negeren. Het was het begin van SPIRIT SOUL SISTERS.
 
Joy en ik flowen onwijs goed samen. Ik moet wel lachen, want dit wisten we eigenlijk tot kort geleden niet van elkaar. We spraken elkaar het eerste jaar alleen maar online of via bellen of voicememo’s. De eerste keer dat we afspraken, waren we met Jazz en Leya-Fae op de geitenboerderij. Waar Joy en ik als geit zonder kop aan het rond dwarrelen waren. Ik zal even een beeld schetsen: Half overprikkeld van alle indrukken, in de zelfde staat van zijn, en ondertussen onze focus op onze kindjes houdend. Toen we thuis kwamen, waren we tot de conclusie gekomen dat we net zulke chaotische stakkertjes waren. De keren daarna zagen we elkaar voor het eerst zonder kindjes. Wat een rustige energie. We flowen heel natuurlijk en fijn en vullen elkaar bizar goed aan! Het werkt gewoon ontzettend lekker als je beide precies dezelfde visie hebt en, ondanks dat we beide iets te perfectionistisch zijn, het altijd eens zijn met elkaar.
 
Na het inkopen van de eerste edelstenen en etherische oliën, kregen we meteen meer ideeën. Wij zijn Lisa en Joy niet als we niet perfectionistisch waren. Naast de (vinden wij) gaaf geschoten foto’s van de eerste collectie en de zelfbedachte olie combinaties, begon het idee bohemian accessoires en kinderkleding verkopen steeds meer te kriebelen. We probeerden het wat te onderdrukken, maar de energie overheerste zwaar. Onze gedachten gingen van links naar rechts en van boven naar beneden en we werden soms gek van onszelf. Je moet onze app history eens zien haha. Ik denk dat je je dood lacht over wat voor load aan informatie hierin staat. We hebben Spirit Soul Sisters vrije dagen/uren in het leven moeten roepen, zodat we 100% onszelf in kunnen zetten op ons andere werk en ook nog 100% er voor Leya-Fae en Jazz kunnen zijn als we mama dag hebben. En we hebben een aparte app voor privé en een aparte app voor Spirit Soul Sisters. Hier gaan we heel goed op!
 
Maar goed, de ideeënstorm en load aan informatie hebben we kunnen bundelen tot één concept: Een online conceptstore! Met als doel om mensen een fijn gevoel te geven. Een fijn gevoel door de fijne kracht van edelstenen en oliën, een fijn gevoel van mooie bohemian accessoires en kinderkleding wat je krijgt als dit op de deurmat verschijnt. En in de toekomst een fijn gevoel via coaching / healing / retreats. Dát is pas gaaf! Wij hebben onwijssssssss veel positieve energie om aan ons avontuur te beginnen en we nemen jullie hier graag in mee… <3

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd