HOW IT ALL STARTED

Je hebt het zelf hoogst waarschijnlijk ook wel eens gehad. Je zit lekker te scrollen op Instagram en ineens zie je iemand voorbij komen waar je het gevoel bij krijgt dat je diegene ergens van kent. Je weet niet zeker of het klopt maar het voelt zo. Zonder erbij na te denken maak je contact en binnen no time deel je heel je hebben en houwen met elkaar. In uitzonderlijke gevallen.. start je samen een online conceptstore. YES, THAT IS US haha.
Sommige van jullie zullen misschien denken, lekker impulsief stel die twee. Maar als wij iets geleerd hebben in de afgelopen jaren dan is het wel om je gevoel te volgen, in alles. Je gevoel is je kompas, je leidraad, het wijst je de juiste richting en zorgt ervoor dat je keuzes maakt op basis van jouw innerlijke, diepe geweten.
Dat gevoel zat vanaf het eerste gesprek eigenlijk al goed en is al die tijd onveranderd gebleven. Kramp in mijn tengels had ik van het uren appen. Ik weet nog goed dat mijn vriend een keer vroeg of ik een nieuwe liefde had zo vaak lachte ik naar mijn telefoon en zat ik aan mijn telefoon geplakt. In een van onze eerste gesprekken zeiden we al tegen elkaar dat we wel ‘soul sisters´ moesten zijn. Alles ging zo natuurlijk en vanzelf en we leken elkaar al wel jaren te kennen.
De gesprekken die we voerde gingen in eerste instantie over kots, slaapjes, sprongetjes, hormonen, en onze prachtige, gevoelige dochters. We deelden tips, we lachten en huilden en hadden een bijzondere band op afstand. Naar mate we elkaar beter leerden kennen merkte we ook dat we op spiritueel vlak in dezelfde flow zaten. We verdiepte ons beide in alternatieve, ondersteunende middeltjes voor onszelf maar ook voor onze meiden. Denk aan etherische olie, edelstenen, natuurgeneeswijzen, de wet van aantrekking, energie healing, meditatie etc. Ook kwamen we erachter dat onze innerlijke dromen met elkaar overeenkwamen. Zo zien we onszelf ooit een retreat evenement organiseren op ibiza. Voeten in het zand, zout in ons haar, lekkere zwierige hippie jurk aan. Een event met o.a. coaching/ healing, lekker eten, verbinding met andere mooie mensen en niet te vergeten een zonsondergang. Seriously, hoe leuk geweldig zou dat zijn?!
Naast dat we moeder zijn hebben we ook allebei nog een parttime baan. Ik ben werkzaam in de jeugd psychiatrie en Lisa werkt als recruiter bij een detacheerder. Het is naast het moederschap enorm belangrijk om iets voor je zelf te hebben. Iets waar je energie van krijgt, iets waar je je creativiteit in kwijt kan en iets waarmee je je dromen achterna kunt jagen. We merkte dat we zoveel energie kregen van bepaalde ideeën die we uitwisselde dat we besloten om de ideeën uit te werken en onze krachten te bundelen. En vooral .. ons gevoel en energie te volgen. Dat bracht ons al vrij snel bij…´SPIRIT SOUL SISTERS´!
De leuke ideeën bleven opkomen en dat maakte de keuze op een gegeven moment gemakkelijker om voor een online conceptstore te gaan. Een conceptstore met een verzameling aan pareltjes waar we zelf enorm blij van worden en die we met de wereld willen delen. Een website met zelfgemaakte foto’s van (onze) producten, zelf geschreven blogs en wellicht in de toekomst ook met (online) coaching en evenementen.
Ik zelf heb na mijn bevalling een hele fijne ervaring mogen opdoen met etherische olie en het ondersteunen van hormonaal balans. Dit zorgde ervoor dat het idee bij mij toen al vrij snel begon op te borrelen om etherische olie rollers te gaan verkopen om andere vrouwen hier kennis mee te laten maken. Daarnaast was Lisa wild enthousiast over de krachtige werking van edelstenen en nam mij hierin mee. Toevallig spaarde ik als kind edelstenen dus ikzelf heb er ook altijd al feeling mee gehad. Vanaf het begin wisten we zeker dat kinderkleding niet mocht ontbreken in ons online winkeltje. Naast het feit dat Lisa jaren in een kledingzaak heeft gewerkt worden we allebei gewoon intens blij van kinderkleding. Het bohemian stijltje is iets dat perfect bij ons past en wat ons doet denken aan Ibiza. Het eiland waar we ons beide zo thuis voelen. Vandaar ook de keuze om Bohemian accessoires bij te voegen.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd