REINIG JEZELF OF EEN RUIMTE

Ken je dat.. Je dreumes die lekker naar bed gaat, eindelijk een momentje voor jezelf. Maar ineens vindt je zoon of dochter het nodig om het op een schreeuwen te zetten zodra hij of zij in de buurt van het ledikantje komt. Of dat gevoel dat je s avonds lekker rustig op de bank zit maar je je niet comfortabel, of zelfs bekeken, voelt.

Voor deze situaties heb is er gelukkig een oplossing.. Reinig je huis, een ruimte of jezelf!

Wist je namelijk dat alle energieën van mensen blijven hangen in een ruimte. En dan heb ik het ook over emoties. Alle verdriet, woede, onbegrip en stress blijft allemaal hangen. Kan je nagaan hoeveel energie er in een oude woning kan zijn of in een huis waar veel mensen of kinderen over de vloer komen. Alle ruzies die er gevoerd zijn, alle huilbuien.. Daarom is het verstandig om regelmatig je huis te reinigen. Deuren en ramen wagenwijd open zetten werkt ook wel, maar er zijn effectievere manieren.

De allerfijnste manier vind ik reinigen met Palo Santo hout. Dit is iets wat ik nog maar kort ken maar waar ik helemaal fan van ben. Zodra ik het heilig hout aansteek, voelt het alsof er een warme deken over me heen valt. Alles wordt heel zen, zachtaardig en fijn. Ook als je hoog in je energie zit of je je minder fijn voelt heeft het effect om het hout aan te steken en de rook om je heen te verdelen. Je zal meteen verschil voelen. Je stressgevoelens maken plaats voor relaxte, fijne, mellow gevoelens. 

Ook een effectieve manier om je huis te ontdoen van negatieve energie is het reinigen met witte Salie. Echter zijn hier wel de meningen over verdeeld, maar ik doe het zelf al jaren. Ik weet nog wel een paar jaar geleden, ik ging verhuizen naar een heel oud huis. Het was er zó druk. Je kon echt merken dat er veel mensen gewoond hadden en dat er zelfs entiteiten woonden. Hier stel ik me niet voor open, maar ik had er toch last van daar. Het was zelfs zo dat ik s nachts wakker werd door een entiteit die boven mijn bed hing en iets heel hard in mn oor fluisterde. Terwijl ik dit typ krijg ik gewoon weer kippenvel.

Toen was ik er ineens helemaal klaar mee, ik wilde dat gevoel niet meer ervaren. Een spiritueel bewuste vriendin stond de volgende dag op de stoep met een zakje Witte Salie. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik was all-in. We deden samen een heel ritueel. Hoe je dit trouwens doet kan op vele manieren. Het gaat er om wat voor intentie je zet. Ik zet bijvoorbeeld altijd de intentie dat ik mijn huis reinig, dat alle energieën die er niet horen weg gaan en dat entiteiten naar het licht gaan. Bij mijn aller eerste ritueel deed ik wat salie in een schaaltje, pakte een a4tje, stak de salie aan en wapperde met dat dubbelgevouwen a4tje door elke ruimte, elke hoek en bij elke deur. Toen zei ik er een bepaald riedeltje bij. Iets wat ik van mijn vriendin had geleerd. Tegenwoordig zeg ik gewoon:  `alles wat hier niet hoort gaat nu weg, dit is mijn huis, ik wil hier leven in harmonie`. Of iets in die trant. Het gaat om de intentie die je zet, niet om hoe je iets zegt of wat voor route je loopt. Oja en wees vooral liefdevol, niet streng en star. Als je iets of iemand verbiedt of verzoekt om op te rotten zal het minder effect hebben dan als je liefdevol met goede bedoelingen vertelt dat het jouw huis is. Maar goed, toen ik heel het huis, elke kamer en elke hoek had gevuld met Salie rook, heb ik al mijn deuren en ramen open gegooid zodat alle negatieve energie eruit kon. Wát een verschil zeg wow! Ik had hele rode wangen en voelde me helemaal zen. Vanaf dat moment heb ik ook nooit meer last gehad van vervelende entiteiten in dat huis.

Recent ben ik verhuisd. Toen ik hier kwam wonen heb ik de eerste dag alles gereinigd met salie. Het voelde er voor het reinigen wel goed, maar eigenlijk vooral alle energieën van mensen die hier gewoond hebben gingen ermee weg. Er zat hier een kinderdagverblijf, dus je kan wel inbeelden hoeveel mensen en kinderen er over de vloer kwamen, met al hun eigen emoties. Ook is het een oud huis, dus er hebben al velen andere mensen gewoond.

Na de salie reiniging heb ik het huis ook nog twee keer met Palo Santo gereinigd. Oh wat heerlijk. De geur is fijn en warm en ik voel me zo zen als ik dit heilig hout geroken heb. Ik woon hier nu twee weken en slaap hier zo ontzettend fijn. Alleen door alle verhuis stress van mijn vriend en mij, heeft onze dochter daar dus ook last van. Kinderen zijn super gevoelig en voelen alles wat de ouders voelen. Wat ik net beschreef in de intro, hadden we vanmiddag. Leya wilde niet slapen en begon van huilen over te gaan op schreeuwen, dus heb ik haar naar beneden gehaald. Toen bedacht ik me hoe fijn ik me voel na Palo Santo. En als ik me fijn voel, voelt Leya zich ook fijn. Ik heb net onze slaapkamers, mijzelf en Leya gereinigd met Palo Santo, bracht haar zonder sputteren naar bed en ik zit nu lekker zen op de bank deze blog te schrijven. Hehh.. Hier was ik aan toe.

Klik voor de werking en handelingen op deze link

 

*Heb je écht heel erg last van entiteiten? Schakel dan een professional in! In dit soort extreme gevallen is zelf reinigen niet genoeg en kan je het alleen maar erger maken. Als de professional is geweest kan je herhaaldelijk het bijhouden met Salie of Palo Santo, zodat je zeker weet dat jouw huis vredig en positief blijft. 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd