Soul Sister Lisa, een van de gezichten achter het bedrijf.

Even voorstellen hoor! Het is namelijk zo fijn en leuk dat je op onze pagina terecht bent gekomen en onder andere onze blogs leest. Veel liefde voor jou en jullie ervaren volgens mij ook veel liefde voor onze producten. Daarom voel ik me geroepen om mezelf even voor te stellen. Een van de gezichten achter de conceptstore.

Hier wat facts:

 • Ik ben alweer 30 jaar oud, DERTIG. Ik vind het oud klinken, maar ook weer niet. De laatste week als twintiger waren er veel shifts en veranderingen gaande. Ik voelde me dan ook echt een ander mens toen ik opstond als dertiger. I love it!
 • Samen met m’n vriend Daniel en onze heerlijke dochter Leya-Fae wonen we in Woerden
 • Ik houd van afkortingen en noem bijna nooit iemand bij zn volledige naam. Hierdoor noem ik Daniel altijd Daan of Dani en Leya-Fae noem ik altijd Leya of Feetje. Hierdoor denken mensen dat Daan en Leya hun voornamen zijn, oeps 😅
 • Ik ben geeeek op dieren en kinderen. Ik houd zo van hun puurheid 
 • Ik ben een onhandig persoon. Ik maak dan ook altijd grapjes over dat ik motorisch niet helemaal in orde ben
 • Hoog gevoelig ben ik ook. Ik vind het wel eens een uitdaging om mezelf af te sluiten voor andermans emoties. 
 • Al jaren ben ik bezig met spiritualiteit. Vooral aan healing heb ik veel gehad. Het meest bijzondere dat ik op spiritueel gebied mee heb gemaakt, is dat ik tijdens een healing sessie mijn vorige levens intens zag en voelde. Het was zó bizar! Alles viel op zijn plaats. 
 • Maar ook human design, integrale coaching, electro acupunctuur, reiki, readings, voorspellingen, kaartlegging, homeopathie, truffel ceremonie, astrologie en nog veel meer vind ik rete interessant. Ik connect dan ook vaak vrienden en kennissen aan coaches waar ik geweest ben. Ik ben zo’n over enthousiast blij ei en overtuig graag anderen, omdat het voor mij zoveel heeft gedaan. 
 • Zelf doe ik (te weinig) kaartleggingen voor mensen. Ook heb ik mijn Reiki 1 certificaat en heb ik een cursus reinigen en vullen met stemvorken gedaan. Momenteel leer ik om intuïtief te communiceren met dieren en later ook met kinderen. 
 • Vrienden zullen mij omschrijven als een gekkie met diepgang. Je kan met mij lachen, feesten en op avontuur. Maar je kan ook de diepte met mij in. Veel mensen omschrijven mij ook als een loyaal en zachtaardig persoon die vol met liefde zit.
 • Mijn humor is soms iets te sarcastisch. Ik vind het leuk om mensen te shockeren en kan dan helemaal in een bepaalde rol zitten. Soms ga ik zelf bijna twijfelen of ik het meen 😂😅
 • Sinds jongs af aan ben ik voor veel mensen een luisterend oor. Maar sinds kort heb ik geleerd om mezelf ook niet te vergeten.
 • Ik ben geboren in het Westlân. In een klein dorpje aan het strand tegen Den Haag aan. Ook in s-Gravenzande heb ik heel lang gewoon met mijn lieve gekke hippe ouders Froukje en Rene en m'n toen soms vervelende maar leukste zusje Nina.
 • Vroegah woonde ik 2 maanden per jaar in Frankrijk, omdat mijn ouders daar 10 jaar lang een surfcamp hadden. De eerste van Nederland volgens mij. Cool he?
 • Naast het Westland heb ik ook in Vlaardingen gewoond en uiteindelijk voor de liefde naar Woerden verhuisd. Het maakt mij eigenlijk niet zo veel uit waar ik woon. Ik voel me snel ergens thuis
 • Mijn favoriete plek op aarde is Ibiza. En dan niet de feesten, maar vooral de vibe en de schoonheid van het eiland. Ultiem geluk ervaar ik daar
 • Als kind had ik een rijke fantasie wereld. Zo heette mijn Duplo poppetje Squasti, mijn babyborn Chirazade en wist ik zeker dat mijn knuffels leefden
 • Nu ik zelf een kleurrijke dochter heb van 1,5 jaar oud, vind ik het heerlijk om zelf weer kind te zijn en samen in een kartonnen doos te zitten alsof het een hut is. Paardje rijden, tea party's houden en achter elkaar aan rennen is trouwens ook dagelijkse bezigheid. Ik hou er zo van! Ik weet ook oprecht niet wie er gekker is, m’n vriend, dochter of ikzelf 🤷🏼‍♀️. Er worden hier heel wat toneelstukjes afgespeeld.
 • Ook kan ik serieus zijn. Als vaste baan heb ik een functie als kandidaten manager bij een bemiddelaar in het onderwijs. Connecten, binden, motiveren en coachen is dan ook echt iets wat goed bij mij past. 
 • Zeven jaar heb ik over mijn studie gedaan; HBO Media & Entertainment Management
 • In het derde jaar moest ik een ondernemingsplan schrijven, dit deed ik over Experience Models. Een agency met modellen, hostessen en danseressen in de evenementenwereld. Dit vond ik zo’n goed idee, dat ik (toen samen met twee vriendinnen) naar de KVK ben gegaan om het uit te voeren. Je snapt wel dat school op de tweede plaats kwam. Uiteindelijk Experience Models zelf en succesvol voortgezet. Maar na 4,5 jaar voelde ik het niet meer en heb ik de agency verkocht 
 • Tussendoor viel ik even in bij een conceptstore van een bekende, omdat iemand met zwangerschapsverlof was. Alleen ben ik daar iets langer dan een paar maanden gebleven. Drie jaar maar liefst. Liefde voor mode en sieraden heb ik altijd al gehad. Ik heb in mijn jongere jaren mode commercie gestudeerd in Den Haag. Dus de tussenstop in de conceptstore vond ik heer-lijk! Het voelde ook totaal niet als werken. 
 • Toen Joy en ik elkaar vonden op Instagram, lief en leed deelden over zwangerschap en onze kersverse dochters, kregen we het gevoel dat we samen iets op gingen zetten. Mijn liefde voor edelstenen, bohemian style fashion en kids kleding deelde ik met Joy, en daar ontstond Spirit Soul Sisters
 • Over sisters gesproken, ik krijg energie van sisterhood. Like minded mensen aan elkaar binden en samen dingen ontdekken. 
 • Het is dan ook mijn droom om een retreat te organiseren op Ibiza 
 • EN een tweede huis op Ibiza 
 • Ik heb vertrouwen in het universum dat ik mijn mooiste leven leef en zie dit dan ook allemaal gebeuren! Kippenvel 🥰️

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd